Zet je smartphone tegen of in een standaard

Zet je smartphone of iPhone op een standaard en je kunt makkelijker een video bekijken. Je hebt je handen vrij en je geniet van hetgeen je zojuist hebt opgenomen. Of gebruik een standaard voor in je auto. Veiligheid terwijl je toch gebruik kunt maken van je node.

De Click Stand iPhone case

Met een simpele beweging druk je de standaard uit de hoes. Je zet de iPhone op een tafel of bureau en je kunt eenvoudig op het scherm kijken. Deze hoes is geschikt voor de iPhone 5 en is verkrijgbaar in de kleuren zwart en roze. Je hebt hiermee niet alleen een bescherming voor je apparaat maar ook een manier om samen met anderen te kijken naar beelden die je hebt opgenomen.

click stand case

Veilig onderweg met een universele telefoonhouder

Je smartphone gebruik je ook in de auto. Niet alleen om te bellen maar ook als navigatiesysteem. Gebruik de universele telefoonhouder waarin de smartphone stevig geklikt kan worden. Je hoeft geen toeren meer uit te halen als hij er uit is gevallen, je kunt gewoon bellen en de route is duidelijk zichtbaar. Dit komt doordat hij heel goed te verstellen is. Je maakt hem passend zodat jouw smartphone er precies in past. Iedere smartphone van 52mm tot 72mm past in deze universele houder. En als hij eenmaal vast zit, kun je hem 360 graden draaien. Je stelt hem zo in dat het scherm goed zichtbaar is. Plak de houder met de zuignap op het raam en ga veilig op weg.

Zet je iPhone recht op met de iStuck

Een standaard in de vorm van kauwgom is de iStuck. Gemaakt van silicone, plak je hem op je tafel en zet je je iPhone ertegenaan. Het is een grappige gadget die origineel is en waardoor je op een ludieke manier naar je foto’s en video’s kijkt.

istuck