World Travel Clock

Ben je een fervent vakantieganger en reis je graag de wereld over, of ben je vaak voor zaken in het buitenland? Dan zul je ongetwijfeld regelmatig te maken krijgen met het tijdsverschil in Nederland en het buitenland.

Soms kan het heel vervelend zijn om weer opnieuw je tijdzone te moeten aanpassen. Gelukkig is daar nu een oplossing voor gevonden door middel van de World Travel Clock.

Wat is de World Travel Clock?

De World Travel Clock is een compacte reisklok die je gemakkelijk in kunt stellen naar andere wereldtijden. Je hoeft slechts één draai te geven aan de rechterknop en je weet direct wat het goede uur is. Daarmee voorkom je dat je eerst uit moet zoeken hoeveel uur jij je horloge moet verzetten.

Het leuke aan de World Travel Clock, is dat deze ook nog een aantal andere functies heeft. Zo is er niet alleen een zaklamp aanwezig, maar heeft het tegelijkertijd een wekkerfunctie en een kalender.

Eigenschappen en specificaties van de World Travel Clock

De World Travel Clock is slechts 13,5 centimeter lang, waardoor deze overal mee naar toe te nemen is. Hij is voorzien van blauwe verlichting en je kunt de reisklok instellen naar 18 verschillende tijdzones.

Hij is voorzien van een snooze knop en daarnaast wordt de temperatuur ook op de reisklok weergegeven. Je kunt de World Travel Clock kopen in een witte of zwarte kleur. De klok werkt op batterijen, dit kan zowel met 3x AG batterijen en 2x AAA batterijen. Deze moet je er wel apart bij kopen.

Wat kost de reisklok?

Voor een prettige reis onderweg, kun je met de World Travel Clock uitstekend uit de voeten. De reisklok is online te koop voor een prijs van slechts € 9,95. Daar kun je het zeker niet voor laten!