Virtual Reality 3D Bril

Wil je de wereld rondom je op een geheel andere wijze beleven? De aankoop van een Virtual Reality 3D Bril kan je hier uitstekend bij helpen. Dankzij deze bril bevind jij je in een geheel andere wereld en lijkt zowaar alles mogelijk. Hoe gebruik je deze 3D bril, wat is de meerwaarde hiervan en wat kost deze?

De 3D Bril in combinatie met je smartphone
Je gebruikt de Virtual Reality 3D Bril in combinatie met een applicatie op je smartphone. Deze applicaties zijn gemakkelijk te downloaden via de App Store of Google Play Store. Zo kun je een kijkje nemen bij dinosaurussen of samen met Neil Armstrong een bezoek brengen aan de maan. Er is ongelofelijk veel mogelijk!

Kenmerken van de Virtual Reality 3D Bril
De Virtual Reality 3D Bril is dus een bril die je kunt gebruiken in combinatie met je smartphone. De 3D bril kun je draadloos gebruiken en bied je 360 graden beeld. Bovendien beschikt de 3D bril over een verstelbare lens. De afmetingen van deze unieke 3D bril bedragen 16 x 11 x 9,5 centimeter. Kortom, een compacte 3D bril die voor ongelofelijk veel plezier zorgt!

Wat kost deze 3D Bril?
Deze bril kun je al aanschaffen voor een bedrag van 29,95 euro. Uiteraard doe je dit eenvoudig en snel in een online shop. Voordat je het weet heb je de Virtual Reality 3D Bril in huis en kun je optimaal genieten van een andere wereld! Surf daarom snel naar de webshop en haal de 3D bril voordelig in huis!