Dit zijn de vijf populairste online games van dit moment

Online gamen is ontzettend populair. De wereld lijkt voortdurend alleen maar groter van te worden. Om hier onderdeel van te zijn kan je bijvoorbeeld een Blizzard gift card gebruiken. Deze games zijn leuke opties om te overwegen in dat opzicht.

1 Fortnite Battle Royale
Het spel dat op dit moment het meest in het oog springt is zonder twijfel Fortnite Battle Royale.  Met miljoenen spelers wereldwijd kan je ervan uitgaan dat er altijd wel ergens op de wereld is om het tegen op te nemen in een battle. Het spel kan eindeloos lang doorgaan.

2 PUBG
PlayerUnknown’s Battlegrounds is nog zo’n spel dat hoge ogen gooit online. Dit spel kan gezien worden als de benchmark waaraan alle games die online gespeeld worden in battle-vorm, zich moet en meten. Superspannend en veelzijdig waardoor je niet uitgespeeld raakt.

3 League of Legends
Al een lange tijd één van de meest populaire spellen. Een game die wereldwijd tot grote competities leidt en die tegenwoordig zelfs door velen in één adem met verschillende topsporten wordt genoemd, zo intens kan het zijn. LoL draait vooral om tactiek en dat maakt het juist zo interessant.

4 Hearthstone
Een game die helemaal past in de moderne tijd is Hearthstone. Dit is waarschijnlijk ook de reden waarom de game in de top meedraait als het gaat om meest aantrekkelijke spellen om online te spelen. De game geniet wereldwijd grote populariteit en lijkt pas aan het begin van een lang leven te staan.

5 Overwatch
Qua populariteit zit Overwatch in hetzelfde schuitje als League of Legends. De game draait al lang in de top mee en voorlopig lijkt er ook geen einde aan die heerschappij te komen. Op dit moment is het nog altijd één van de games waar het allemaal om draait als je online wilt spelen.

Plaats een reactie