USB cup warmer: altijd warme koffie!

Je bent hard aan het werk, de koffie of thee staat op je bureau. De telefoon gaat en je vergeet de koffie op te drinken. En dus moet je weer opstaan om een nieuwe mok in te schenken. Maar dan gaat weer de telefoon, of je moet net dat ene e-mailtje nog even beantwoorden. En weer wordt de koffie koud. Dit is nu voorbij. Met de USB cup-warmer blijft je koffie of thee op temperatuur en kun je rustig je afspraken nakomen. Ook voor een lekkere kop soep of warme chocolademelk kan deze cup warmer gebruikt worden. Deze blijft heerlijk warm wat goed uitkomt op een koude winterdag.

usb koffiewarmer

Een warmhoudplaat voor aan je computer
De warmhoudplaat sluit je aan op je USB-poort van je laptop of computer. De beker doe je vol met koffie en thee en zet je op de warmhoudplaat. De plaat wordt warm door de stroom van de computer en de koffie of thee blijft op temperatuur en zal niet meer koud worden. Ook al ben je een uurtje van je plek, als je terugkomt is je koffie of thee nog lekker warm en kun je in alle rust even genieten van de smaak voordat je weer verder gaat met je werkzaamheden.

De cup warmer is multifunctioneel
Door een diameter van 7.5 centimeter passen vele mokken op deze warmhoudplaat. Je kunt dus gewoon je eigen mok gebruiken. En als extraatje heeft het nog meer usb-poorten zodat je hem ook als hub kunt gebruiken. Met in totaal 4 usb-poorten heb je ineens de beschikking over extra mogelijkheden. Heb je dus een smartphone die je even wilt aansluiten, neem een kop koffie of thee. Zet deze op je cup warmer en sluit je smartphone aan op een van de andere usb-poorten. Krijg dus nieuwe energie met je kop koffie, en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via je smartphone. Eén gadget voor meerdere functies.