Sci-fi horloge

‘Stardate 01/01/2123, captain’s log, we’ve intercepted an enemy vessel …’ Alle liefhebbers van het genre weten dat dit citaat uit de populaire Star Trek serie komt. Met een Sci-fi horloge rond je arm lijk je zo weggelopen uit deze serie ! Op het eerste zicht lijkt dit horloge een gewone metalen armband, maar het is dit allesbehalve. Het uur en de datum worden weergegeven in de schakels van het horloge en dit door middel van diodes met blauw licht.

Batterij

Het Sci-fi horloge is meer geavanceerd dan een normaal horloge en is dus misschien wel een uitvinding van buitenaardse wezens … Nochtans werkt het horloge op CR2016 batterijen die we op aarde ook kennen en gebruiken. De wijze waarop het horloge werkt, maakt dat de batterijen niet vaak dienen vervangen te worden.

Model

Het Sci-fi horloge is verkrijgbaar in twee opvallende modellen: zilver of wapenmetaal. Op die manier zal het horloge vast populair zijn op alle planeten van ons zonnestelsel! Voor minder dan € 30 kun je al de eigenaar worden van dit futuristische Sci-fi horloge.

Features

De verborgen display geeft een futuristische look aan het Sci-fi horloge. De heldere en blauwe LED-verlichting ziet er prachtig uit in het donker! De tijd wordt zowel in minuten als seconden weergegeven. Het horloge beschikt bovendien over een 12/24u modus.