Ouderwets muziek luisteren

Is het een droom van jou om muziek weer op een ouderwetse wijze te gaan beluisteren? Dan is de La Chaise Longue Retro Radio zeker iets voor jou. Met deze jaren 50 retro radio kun je urenlang muziek luisteren en je weer terug begeven in de vorige eeuw.

De La Chaise Longue Retro Radio heeft een hoge kwaliteit geluid, zodat je alleen of samen met je vrienden uren radio kunt luisteren. Leuk voor tijdens een feestje, maar je kunt natuurlijk ook gewoon fijn in je eentje naar de muziek luisteren.

De belangrijkste eigenschappen van de retro radio

Met de retro radio kun je zowel AM als FM radio luisteren. De radio is tevens voorzien van een USB aansluiting zodat je er ook je MP3 speler, iPod of telefoon op kunt aansluiten.

De La Chaise Longue Retro Radio is gemaakt van kunststof en is voorzien van een bruine kleur. De hoogte van het apparaat bedraagt 18,5 cm, de breedte 30 cm en de diepte zo’n 16 cm.

Hoeveel kost de La Chaise Longue Retro Radio?

Je kunt de La Chaise Longue Retro Radio in huis halen voor een bedrag van 88 euro. Vaak wordt de radio de volgende werkdag al geleverd als deze op voorraad is. Als je online goed zoekt, kun je de radio vaak zonder verzendkosten laten afleveren.

Oude tijden herleven

De radio heeft een leuke retro uitstraling zodat deze radio je weer doet terugdenken aan vroeger. Oude tijden zullen opnieuw herleven! Het is een accessoire die eigenlijk niet in je interieur mag ontbreken. Kortom, doe een sfeerimpressie op via de webshop en bestel de radio vandaag nog zodat je deze morgen in huis hebt.

Plaats een reactie