Mercedes SLS besturen met je iPhone

James Bond achterna!

Weet je nog hoe Pierce Brosnan als James Bond in de film Tommorow Never dies een BMW 750iL bestuurde met een Sony Ericsson handset? Jezelf vergelijken met deze Engelse super-agent is misschien een brug te ver, maar als je wilt, kun je zelf ook wel een prachtige wagen besturen met je mobiele telefoon. We hebben het over de iPhone Controled Musical Mercedes SLS. Het verschil met de BMW 750 iL van James Bond is helaas wel dat je in deze Mercedes SLS geen knappe dames kunt meenemen en dat het vooral een speelgoedje is waarbij je je fantasie de vrije loop moet laten.

Een muzikaal ritje

De muziek die op je iPhone staat zal de Mercedes SLS begeleiden terwijl hij rondrijdt. Je kunt een gratis app downloaden waarmee je de Mercedes SLS kunt besturen zolang hij zich uiteraard binnen een bepaald bereik bevindt. Ondertussen weerklinkt er continu muziek uit je iPhone.

Wanneer de kleine Mercedes SLS tot stilstand komt, gaan zijn deuren open en wordt de muziek van je iPhone naar de speakers van de auto gestreamd. De auto kan ook bewegen en zijn lichten laten knipperen op de maat van de muziek. Een gesynchroniseerde joyride dus!

Interactieve bediening

Via het touchscreen van je iPhone kun je de Mercedes SLS voorwaarts en achterwaarts laten rijden. Door te bewegen met je iPhone kun je sturen. Er zijn nog een paar andere leuke interactieve mogelijkheden: de richtingaanwijzers laten knipperen, de remlichten laten werken, de koplampen bedienen en het interieurlicht aan- en uitzetten.

Bron afbeelding