iPhone Snap Remote

Sinds het moment dat mobiele telefoons over een camera beschikken, zijn zelfportretten steeds populairder geworden. Deze foto’s worden echter maar al te vaak naar de vaantjes geholpen door een arm die half mee op de foto staat. Een andere optie is natuurlijk van je telefoon te laten balanceren op een muurtje, de timer aan te zetten, terug naar je plek rennen, een pose aannemen, teruggaan naar je telefoon en je dan realiseren dat je niet in het frame staat.

Snap Remote

Gelukkig bestaat er nu de Snap Remote voor iPhone, iPad of iPod met een camera. Hiermee kun je eenvoudig foto’s nemen vanop een afstand tot maximum 3 meter. Plaats je telefoon in de gewenste positie, poseer en klik met de Snap Remote. Zo eenvoudig is het! Wanneer je de gratis app download van de App Store zal deze automatisch synchroniseren met elke Snap Remote binnen bereik.

Functionaliteiten

Met een druk op de knop van de Snap Remote kun je eveneens wisselen van de camera achteraan naar de camera vooraan. Bovendien kan de Snap Remote gebruikt worden voor verschillende toestellen tegelijkertijd, wat handig is wanneer je met meerdere personen dezelfde foto wil nemen. De Snap Remote wordt geleverd met een handige kleine houder waarin de iPhone kan geplaatst worden en zo dus beter rechtop blijft staan.