Grippy Anti Slip Mat

Tijdens het autorijden slingeren accessoires al snel de hele auto door. Hoewel je alles netjes op je dashboard had gelegd tijdens het autorijden, is daar bij een scherpe bocht niets meer van over. Daar is nu een oplossing voor gevonden en wel met de Grippy Anti Slip Mat. Deze zorgt ervoor dat alle spullen op zijn plaats blijven. Het is dan ook een gadget die in je auto niet mag ontbreken.

De voordelen van de Grippy Anti Slip Mat
Je kunt de Grippy Anti Slip Mat verticaal bevestigen op een plastic ondergrond waarna je je spulletjes er veilig tegen aan kunt plakken. Dit kleefmatje is bovendien goed schoon te houden met warm water. Verder is de Grippy Anti Slip Mat bestand tegen hoge temperaturen en kun je probleemloos over elke hobbel rijden met je auto. Haal de Grippy Anti Slip Mat daarom snel in huis.

Hoeveel kost de Grippy Anti Slip Mat?
De Grippy Anti Slip Mat is tegen een klein bedrag online aan te schaffen. De prijzen variƫren tussen de 5 en 8 euro. Soms ben je nog iets goedkoper uit tijdens een leuke aanbieding. Houd wel rekening met eventuele verzendkosten. Zoek daarom snel je favoriete Grippy Anti Slip Mat op en geef jezelf een leuk en praktisch cadeau.