Energie via de zon

Accu opladen door de zon
Een smartphone of iPad of digitale camera is kwetsbaar als je deze niet kunt opladen. Door bluetooth, muziek afluisteren en bellen kan je accu snel leeg raken. En dan ben je ineens niet meer bereikbaar, je kunt geen muziek meer luisteren en je foto’s kunnen niet meer verstuurd worden. Dit is op te lossen door [strong]solar gadgets[/strong] welke er in verschillende opties zijn.

Laad je apparatuur op met een a-solar Quarz Charger
De zon zorgt voor voldoende energie als je accu leeg is. Sluit de Quarz Charger aan en je accu zal weer worden geladen. Ook geschikt voor AA en AAA batterijen. Deze Quarz Charger kun je gebruiken bij het laden van je smartphone, zowel Android als iPhone, tablet, digitale foto- en videocamera. Maar ook de kinderen kunnen gewoon hun game blijven spelen want ook de Nintendo en Play Station kun je hiermee opladen. En heb je net je boek van de e-reader nog niet uit, laadt hem op met de a-solar Quarz Charger en het verhaal gaat door.

Een tas met zonnepaneel
Een rugzak, schoudertas of cameratas met een powerbank. Een handige manier om je accu op te laden van smartphone of fotocamera. A-solar heeft verschillende modellen. Je toestel doe je in de tas en je sluit hem gewoon aan op de powerbank. Je apparatuur wordt opgeladen en je kunt er weer gebruik van maken. Zelfs een laptop van A5 formaat kan er op aangesloten worden. Zo ben je altijd bereikbaar en kun je de hele dag gebruik maken van je apparatuur.

solar charger

Gebruik de energie van de zon en je bent altijd on line
De zon is gratis, de zon is energie. Gebruik deze energie om je nodes op te laden en je kunt zo langere tijd gebruik maken van je smartphone, tablet, camera of laptop.