Elektrische muurbeugels

Vroeger bestonden er alleen maar muurbeugels die handmatig moesten bediend worden. Wat vaak wat geknoei met zich meebracht en een rustig avondje voor de buis vaak op de helling zette. Vandaag de dag bestaan er elektrische muurbeugels, waardoor je je zetel niet meer uit hoeft om je tv in de goede stand te plaatsen.

Alle richtingen

Een elektrische muurbeugel kan in alle richtingen bewegen: links, rechts en voorover. De meeste elektrische muurbeugels kunnen links en rechts maximaal 60 graden naar de muur toe draaien. Dit is natuurlijk ook wat afhankelijk van de maat van uw tv. Op die manier kan bijna elke hoek in de ruimte waar u tv kijkt.

Afstandsbediening

Door middel van een infrarood afstandsbediening bedient u de tv naar de juiste draaihoek. Sommige muurbeugels beschikken over een afstandsbediening waarbij u bepaalde vaste posities in het geheugen kunt instellen. Zo kunt u bijvoorbeeld een aparte positie instellen voor het kijken in de woonkamer, eetkamer of kijken. Een simpele druk op de knop brengt dan uw tv in de gewenste draaihoek.

Techniek

Elektrische muurbeugels beschikken over een inwendige motorconstructie die voor aansturing zorgt. De beugel kan op die manier minimaal gemaakt worden, zodat uw tv ook zo dicht mogelijk bij de muur kan gehangen worden. Dus ook optisch geeft dit een mooi resultaat. Bij uw lokale elektrowinkel of op het internet vindt u uiteraard meer info over led tv’s en kunt u een elektrische tv muurbeugel bestellen.