Doe meer met je muziek

Meer met je muziek doen die je hebt staan op je smartphone, MP3 speler, iPOD of tablet. Want door een van deze gadgets kun je meer genieten en heb je meer profijt van alle mogelijkheden die je node biedt.

Je muziek krijgt een betere beat
Voor je Android een leuke uitschuifbare speaker. Klein en makkelijk mee te nemen waardoor je muziek een betere kwaliteit krijgt. De X mini II heeft een bas die je voelt in je handen. Draai het geluid van je muziek open en geniet van het ritme. Door de koptelefoonaansluiting kun je deze ook koppelen aan je laptop. En doordat de accu 11 uur meegaat is het een aanwinst voor als je naar het strand gaat of op vakantie bent.

xmini4

De muziekmuts zorgt voor afleiding tijdens het sporten
Naar buiten voor je jogginguurtje. Niks zo saai om rond te lopen in de avond. Neem je MP3 speler mee en zet je Sound Hat op. Niet alleen blijft je hoofd warm, maar door de ingebouwde speakers hoor je de muziek beter en is het uurtje lopen zo voorbij. Als echte muziekliefhebber is de Ilogic sound hat een aanwinst. Je oordopjes vallen niet meer uit je oren en de kwaliteit van je muziek is beter.

De iDuck voor in bad
Hard gewerkt of flink gesport. Een heerlijk bad zal je doen ontspannen. Maar daar heb je je favoriete muziek voor nodig. Hiervoor is er de [strong]iDuck[/strong]. Draadloos via bluetooth kun je deze aansluiten op je MP3/iPod en je muziek neem je mee in bad. Waterdicht met geluid waarover je niets hebt te klagen kun je heerlijk genieten van je rust en weer energie opbouwen voor de volgende activiteit.

iduck

Een klein hulpmiddel zorgt voor meer kwaliteit
Je hoeft niet veel te doen om een beetje meer plezier te hebben van je muziek. En het hoeft ook niet duur te zijn. Voor een paar tientjes heb je al een gadget waarmee je de kwaliteit kan verhogen. Waarom zul je je dan ook ergeren aan het slechte geluid als je met een klein beetje inventiviteit beter kan krijgen. Niet nodig met de gadgets die hier speciaal voor zijn ontwikkeld.