De wijn thermometer

Je geniet natuurlijk het meest van wijn wanneer deze goed op temperatuur is. Voor elke wijn is er een geschikte temperatuur. Natuurlijk is het inschatten van de juiste wijn temperatuur niet zo gemakkelijk. Gelukkig is er de wijn thermometer die je direct laat zien wat de temperatuur van je fles wijn is.

Wijn meten met een digitale wijn thermometer

Wijnen smaken het beste op een bepaalde temperatuur, dus komt een digitale wijn thermometer natuurlijk goed van pas. Ideaal wanneer je een luxe etentje gaat serveren en je dit wilt combineren met een overheerlijke wijn. Natuurlijk is deze thermometer ook ontzettend handig wanneer je een feestje organiseert waarin volop wijn wordt geschonken.

De wijn thermometer kan temperaturen meten tussen de -9°C en 70°C en is geschikt voor wijnflessen met een diameter tussen de 65 en 80 millimeter.

Hoe werkt de digitale wijn thermometer?

De digitale wijn thermometer kun je gemakkelijk om de fles wijn vastmaken. Je wacht net zolang totdat je op het LCD-scherm de wijntemperatuur ziet staan. Uiteraard is de wijn thermometer ook ontzettend handig wanneer je de wijn op de juiste temperatuur wilt bewaren.

De wijn thermometer heeft een levensduur van zo’n 14.000 uur. Dat betekent dat je dus heel wat wijnflessen kunt meten op temperatuur.

Hoe duur is de wijn thermometer?

Voor het geld hoef je het niet te laten, want de wijn thermometer is slechts 8,95 euro. Wanneer je een beetje slim rondkijkt op internet kun je deze ook nog zonder verzendkosten laten versturen. Daarmee ben je dus ongelofelijk goedkoop uit voor een wijn thermometer. Schenk jezelf een goed glas wijn in en geniet met volle teugen van je nieuwe aankoop. Je zult er ongetwijfeld lange tijd plezier aan beleven.