De Touch Speaker Pro

Ben je veel onderweg of ga je graag een dagje weg en luister je graag naar je favoriete muziek? Dan is de Touch Speaker Pro echt iets voor jou! Dit is een draagbare speaker die volledig draadloos werkt. Zo kun je, waar je ook bent, altijd naar je favoriete muziek luisteren.

Details van de Touch Speaker Pro

De Touch Speaker Pro heeft de afmetingen 15,8 x 6 x 7,5 centimeter en werkt op een 3,5 millimeter jack kabel of USB. Deze worden niet geleverd bij je bestelling. De Touch Speaker Pro werkt op 3 AA batterijen en is uitstekend geschikt voor mp3-spelers en smartphones.

Vaak heb je de Touch Speaker Pro morgen al in huis, als je deze vandaag bestelt. Uiteraard is dit afhankelijk van waar je de Touch Speaker Pro koopt.

Hoe werkt deze gadget?

De Touch Speaker Pro is heel eenvoudig in gebruik. Je hoeft namelijk alleen maar je smartphone of mp3-speler erop te leggen, je favoriete liedje te kiezen en hij functioneert direct. Met deze externe luidspreker klinkt je muziek nog mooier!

Hoeveel kost de Touch Speaker Pro?

De prijzen van de Touch Speaker Pro variëren een beetje. Bij sommige websites kun je de gadget aanschaffen voor € 39,95, maar er zijn ook websites waar de Touch Speaker Pro verkrijgbaar is voor een bedrag van € 29,95. Met een beetje goed zoeken vind je vast en zeker een goede aanbieder. Bovendien kun je regelmatig gebruikmaken van een kortingscode, zodat je de gadget nog goedkoper in huis kunt halen.

Deze draagbare gadget mag natuurlijk niet ontbreken in jouw verzameling gadgets. Of je nu in de tuin of het park bent of onderweg in de auto, de Touch Speaker Pro maakt je dag een stuk muzikaler!

Plaats een reactie