De Spy zonnebril

Heb je altijd al een unieke zonnebril willen hebben? Dan is de Spy zonnebril misschien wel iets voor jou! Deze zonnebril ziet er aan de buitenkant heel onschuldig uit, maar je kunt er ongelofelijk veel leuke dingen mee doen. Wat dacht je van het maken van foto’s en video-opnames?

Met de Spy zonnebril kun je hele mooie HD opnames maken. De Spy zonnebril wordt geleverd met afstandsbediening, waardoor je hem gemakkelijk kunt bedienen. Wanneer de Spy zonnebril volledig is opgeladen, dan kun je hem zo’n 1,5 uur achter elkaar gebruiken.

Specificaties van de Spy zonnebril

De Spy zonnebril is voorzien van gepolariseerde lenzen en is daarnaast voorzien van een 3.0 MP pinhole CMOS camera. De Spy zonnebril werkt op een SD of TF geheugenkaartje van 2 tot 8 GB. Houd er rekening mee dat deze vaak niet wordt meegeleverd en dat je deze dus apart moet aanschaffen.

De Spy zonnebril is verder voorzien van een ingebouwde batterij. De foto’s worden gemaakt in een resolutie van 1280 x 960. De camera in de Spy zonnebril neemt op in een resolutie van 640 x 480 of 1280 x 960 in AVI formaat. Voldoende mogelijkheden om aan de slag te kunnen gaan met deze Spy zonnebril!

Gemakkelijk aansluiten op je computer

Wanneer je klaar bent met het maken van foto’s of video-opnames, dan kun je de Spy zonnebril gemakkelijk aansluiten op de computer met de bijgeleverde USB kabel. De foto’s en video’s die je hebt gemaakt, kun je dan op de laptop of computer gemakkelijk bekijken en eventueel bewerken.

Voor een stijlvolle zonnebril met ongekende mogelijkheden, kies je daarom voor de Spy zonnebril. Hij is te koop voor een bedrag van € 79,95. In een aanbieding is de Spy zonnebril uiteraard goedkoper.

Plaats een reactie