De perfecte selfie met de Duopod

Selfies maken is iets van de laatste tijd. Selfies zijn binnen een kort tijdsbestek razend populair geworden. Zelfs de allergrootste sterren en beroemdheden maken foto’s van zichzelf en hun familie of vrienden.

De Duopod kan je helpen om een uitstekende selfie te maken. Het is een hulpmiddel om de perfecte selfie te maken.

Wat is de toegevoegde waarde van de Duopod?

Je kunt jezelf natuurlijk afvragen wat de toegevoegde waarde is van de Duopod. Want is een selfie maken niet heel snel gebeurd? Ja en nee.

Een selfie maken is inderdaad heel gemakkelijk, alleen is de kans wel groot dat je er half of veel te dichtbij opstaat. Het liefst zou je over extra lange armen beschikken om een goede selfie te kunnen maken. Een Duopod kan dan uitkomst bieden.

Waar bestaat de Duopod uit?

De Duopod bestaat uit 2 onderdelen, namelijk de Tripod en de Monopod. Je kunt ze apart van elkaar gebruiken, maar je kunt zo ook op elkaar zetten. De Tripod krijgt daardoor een maximale lengte.

De poten van Duopod zijn vergrendelbaar en zijn daarnaast van anti-slip. De Tripod blijft daardoor probleemloos op de grond staan. De Monopod kun je bovenop de Tripod plaatsen. Dit gebeurt door middel van een schroef.

Gemakkelijk voor onderweg

De Duopod kun je gemakkelijk meenemen voor onderweg, hij is namelijk voorzien van een handvat. Verder is hij inschuifbaar waardoor je de Duopod over mee naar toe kunt nemen, zonder dat deze teveel ruimte in beslag neemt.

Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. De Duopod kost slechts € 24,95, waardoor deze eigenlijk niet mag ontbreken bij je overige gadgets. Kortom, ga snel langs de winkel of koop hem online. Je zult de allerbeste selfies weten te maken met behulp van de Duopod.

Afbeelding: gizoo.co.uk

Plaats een reactie