De iPhone Mini Microscoop

De feestdagen komen er weer aan en dat betekent dat het de hoogste tijd is om nog een cadeautje uit te zoeken voor je partner of vriend. Als je nog geen idee hebt welk cadeau het dit jaar gaat worden, denk dan eens aan de de iPhone Mini Microscoop. Hiermee kun je de wereld van dichtbij zien via je smartphone.

De iPhone Mini Microscoop is geschikt voor de iPhone 4(s). Heb jij of je partner die in zijn bezit? Dan mag deze gadget niet ontbreken!

De wonderlijke wereld van de iPhone Mini Microscoop

Als je de wonderlijke wereld van de microscoop wilt ervaren, dan hoef je vandaag de dag niet meer naar het laboratorium te gaan. Deze microscoop kun je namelijk altijd bij je hebben, gewoon in je broekzak. Je kunt de iPhone Mini Microscoop gemakkelijk aan de achterkant van je smartphone vastzetten, waarna deze direct klaar is voor gebruik.

Deze gadget wordt verder geleverd met 3 LED lampjes. Daarmee kun je mooie close-up foto’s maken. Je kunt tot wel 60 keer uitvergroten!

Een applicatie downloaden is niet nodig

Je hoeft geen applicatie te downloaden om met de iPhone Mini Microscoop aan de slag te kunnen gaan. Alles gaat gemakkelijk via de camera op je smartphone.

De iPhone Mini Microscoop werkt verder op 3 LR1130 batterijen. Deze worden bij het product geleverd, zodat je deze niet apart hoeft aan te schaffen.

Hoeveel kost de iPhone Mini Microscoop?

De iPhone Mini Microscoop kun je cadeau geven voor ongeveer € 40,00. Natuurlijk kun je de iPhone Mini Microscoop ook als cadeau voor jezelf kopen. Ga daarom snel naar de winkel of bestel het product gemakkelijk online.

 

bron afbeelding: megagadgets.nl

Plaats een reactie