De Everything Chair

Een stoel voor al je entertainment

Misschien heb je er nog nooit van gehoord, maar er is een perfecte stoel verkrijgbaar die je uitstekend kunt gebruiken om te gamen en muziek te luisteren. Alles dat ook maar enigszins met entertainment te maken heeft, kun je in deze stoel bedienen. Het is een coole stoel die eigenlijk niet mag ontbreken in jouw kamer. Of je nu student bent, of je hebt een eigen woning, de Everything Chair is een echte aanrader!

Kenmerken van de Everything Chair

De stoel is voorzien van een opblaasbaar design. Hij zit extra comfortabel omdat de stoel zich naar jouw lichaam vormt. Hoe goed wil je het hebben? De Everything Chair is daarnaast voorzien van een 3.5mm aux kabel. Deze kun je bijvoorbeeld aansluiten op je MP3 speler. Maar deze is ook prima te gebruiken voor onder andere je game console.

Geluid en opbergruimte

Er zijn 2 ingebouwde speakers in de stoel aanwezig. Deze verzorgen het geluid tijdens het gamen. Daarnaast zitten er ook diverse opbergvakken in de stoel waar je gemakkelijk allerlei materiaal in kunt opbergen. Denk dan bijvoorbeeld aan apparatuur, stekkers en tijdschriften. Aan de voorkant van de stoel zitten daarnaast vakjes die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld een glas drinken in te zetten. Deze zijn echter ook prima te gebruiken voor de afstandsbediening of je telefoon.

Kies voor comfortabel en flexibel zitten

Wil je er graag flexibel en comfortabel bij zitten, kies dan voor de Everything Chair. Je zult vast en zeker geen spijt krijgen van je aankoop, maar met veel plezier gebruik maken van al het entertainment in je kamer of woning. Maak het daarom tot jouw favoriete stoel en kies voor de Everything Chair. Een waardevolle aanvulling op je interieur!

Bron foto: bbtradesales.com