De bijzondere Bluetooth Lightbulb Speaker

Wanneer jij je huis wilt voorzien van unieke verlichting en mooi geluid, dan is de bijzondere Bluetooth Lightbulb Speaker zeker iets voor jou. Je kunt zorgen voor mooi licht en geluid in geheel je woning met de Bluetooth Lightbulb Speaker. Je hoeft hem slechts in te draaien en daarna kun je volop gaan genieten.

Een dimbaar licht met een ingebouwde bluetooth speaker

De Bluetooth Lightbulb Speaker lijkt een gewone led lamp, maar dat is zeker niet het geval. Hij is namelijk ook nog voorzien van een ingebouwde bluetooth speaker, naast het gegeven dat het licht gedimd kan worden. Het leuke is dat deze werkt op elke smartphone met elke smart device. Belangrijk is wel dat deze voorzien is van ingebouwde bluetooth functies.

Hoe ziet de Bluetooth Lightbulb Speaker er uit?

De led lamp is rondom de bluetooth speaker aangebracht. Het zorgt voor een mooi wit licht dat je tegelijkertijd ook kunt dimmen. De lamp in de Bluetooth Lightbulb Speaker heeft ongeveer 25.000 branduren.

Omdat de speaker in de lamp verwerkt zit, kun je deze met het blote oog niet zien.

Hoe werkt de Bluetooth Lightbulb Speaker?

De Bluetooth Lightbulb Speaker wordt geleverd met een afstandsbediening. Dat maakt het mogelijk om muziek te pauzeren of door te spoelen. Daarnaast kun je met de afstandsbediening het licht dimmen van de Bluetooth Lightbulb Speaker.

De Bluetooth Lightbulb Speaker heeft verder zo’n 10 meter bereik. Daarnaast is hij voorzien van een 5 Watt speaker en past hij op een gewone standaard fitting. Het enige dat je nog zelf aan moet schaffen zijn de batterijen voor in de afstandsbediening. Kortom, je kunt je plezier de komende tijd op met de Bluetooth Lightbulb Speaker!

Afbeelding: blessthisstuff.com

Plaats een reactie